Makuja Thaimaan auringon alta

Makuja Thaimaan auringon alta

Tammikuussa tarjoamme asiakkaillemme mausteisia, värikkäitä ja hieman tulisiakin hetkiä Thaimaa-maateeman muodossa kolmen päivän ajan. Rakennamme ravintoloihimme herkullisen kattauksen alkaen keitoista ja nuudeliruuista aina tuliseen curryyn.

Thaimaalainen ruoka kasvattaa suosiotaan Suomessa ja ruuan terveysvaikutuksista puhutaan paljon. Thaimaalaisessa ruuassa onkin runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, sillä se sisältää paljon kasviksia ja usein myös hedelmiä.

Thaimaalaiseen ruokakulttuuriin kuuluu mausteisuus ja tulisuus. Chiliä ruuissa käytetään runsaasti. Sen terveysvaikutuksia tutkitaan jatkuvasti ja muun muassa Tasmanian yliopiston tutkija Kirian Ahuja on todennut chilin syömisen parantavan vastustuskykyä. Chiliä on aikoinaan käytetty myös kipulääkkeenä.

Sodexon asiantuntijat ovat kehittäneet monipuolisen tarjoaman kaukomaan herkkuja.

- Haluamme tuoda raikasta vaihtelua Suomen talveen. Autenttinen thaimaalainen ruoka on hyvä vaihtoehto lounaaksi terveellisyytensä ja keveytensä vuoksi, kertoo Suomen Sodexon ruokatuotteesta vastaava tuotepäällikkö Pasi Raijas.

Tule nauttimaan herkullisista Thai-hetkistä ravintoloihimme ja tee makumatka Thaimaahan ilman kymmenen tunnin lentoa.

Lisätietoa Thaimaa-teemasta saat lähimmästä Sodexo-ravintolastasi.