Välipalapassi

Välipalapassi

Maukkaat ja terveelliset ruuat toivottavat koululaiset tervetulleeksi kesän jälkeen!

Välipalapassi on helppo tapa huolehtia jaksamisesta. Joka viikonpäivä Sodexon koulu- ja opiskelijaravintoloissa on ostettavissa maukas ja täyttävä välipala. Listalta löytyy niin hedelmiä, kasviksia kuin täytettyjä patonkeja, smoothiet sekä  minihampurilaisia ja pannukakkuatuoresoseella. Keittiö ilahduttaa oppilaita ja opiskelijoita myös uunituoreilla sämpylöillä ja piirakoilla.

Välipalapassissa on kymmenen välipalaa. Joka kerta ostaessasi välipalan saat passiisi leiman. Jos ostat välipalapassin ennen syyskuun loppua, niin kymmenen leiman kerättyäsi saat ilmaiseksi jonkun listalla olevan välipalan.

Välipalapassi on aina voimassa yhden lukukauden ajan. Välipalalista on koulukohtainen. Kysy välipalapasseja lisätietoja koulu- tai opiskelijaravintolastamme.

5 syytä syödä kouluruokaa

1. Kouluruoka on arkisin koululaisen pääateria

Se vastaa kolmannesta päivittäisestä ravinnontarpeesta. Jos annoksen kokoaa yksipuolisesti tai syö muuten liian niukasti, on  vaikeaa saada kaikki tarvittavat ravintoaineet jollain muulla tavalla.

 

2. Kouluruoka on monipuolinen

se kannattaa syödä, niin tunnilla jaksaa hyvin eikä ennen kotiin pääsyä tule nälkä. Kunnon lounaalla jaksaa välipalaan saakka.

 

3. Kouluruoka on tehty ammattitaidolla

Kouluruoan laadun takaavat ruoka-alan ammattilaiset. Kouluruoka on valmistettu ammattitaidolla laadukkaista raaka-aineista.

 

4. Kouluruoka on maistuvaa

Kouluruoka tarjoaa vaihtelevan ruokalistan. Kun on nälkä, on mukava syödä kunnon ruokaa. Siitä saa riittävästi kaikkia ravintoaineita ja niillä jaksat koko päivän

 

5. Lounastauolla mukavaa seuraa ja tarpeellinen tauko

Kouluruoasta saa energiaa oppimiseen ja harrastuksiin. Ruokailulla on myös välittömiä vaikutuksia vireyteen ja hyvään oloon.

Kysy välipalapassista